Nu möjlighet till Personlig Träning på Pulsen

Personlig Träning

 
 
Vår Personliga Tränare Anders Östlund är utbildade och licensierade i sin yrkesform.                               

Oavsett mål eller träningserfarenhet kommer Anders kunna hjälpa dig att göra din träning effektiv och motiverande.

Anders blir din professionell träningspartner som effektiv hjälper dig nå dina mål samtidigt som du lär dig mycket om träning under resans  gång.

Personlig träning är ett härligt sätt att få ut maximalt av din  träning! Har du väl börjat brukar det resultera i att du återkommer med  jämna mellanrum.

Anders kan hjälpa dig med allt ifrån att komma igång med din träning  till att lägga upp specifika träningsprogram för ett särskilt ändamål, t  ex gå ner i vikt eller springa Marathon.

Så här fungerar det att träna med en PT

Din PT kan hjälpa dig med alltifrån kostrådgivning till ett  individuellt anpassat träningsprogram. Framförallt är din PT med dig  under hela träningspasset. Dels för att se till att du gör dina rörelser  rätt men också för att peppa dig att verkligen göra så mycket du  någonsin orkar.

Behovsanalys ligger till grund för ditt träningsprogram

Inledningsvis gör din PT en behovsanalys, dvs frågar om din  träningsbakgrund, eventuella skador och sjukdomar, syfte och målsättning  med träningen etc. Din PT gör även en kapacitetsanalys, dvs ser över  din fysiska status, det gör tränaren ffa genom att utföra för dig  relevanta fystester. Baserat på den information som kommer fram skapar  sedan den personlige tränaren ett personligt utformat träningsprogram.

Dokumentation och tester

Din PT håller också reda på dina framsteg genom att detaljerat  dokumentera varje träningstillfälle t.ex. belastning, repetitioner,  sträcka och tid. Dessutom har den personliga tränaren möjlighet att göra  olika så kallade fystest, exempelvis kan du testa din kondition och  kroppssammansättning.

Snabbare effekt med personlig träning

Få saker är så motiverande som att svart på vitt kunna konstatera att  man har blivit starkare och fått bättre kondition eller kanske gått ner  i vikt tack vare den träning man lagt ned. Så gott som alla som tränar  med PT känner en snabbare effektförbättring än när de försöker träna på  egenhand. Det bokade mötet med den personliga tränaren sporrar en att ta  sig till träningen även de dagar då motivationen egentligen inte är på  topp.

Träna med din PT ofta eller mer sällan - du bestämmer!

Du bestämmer själv hur många gånger du vill ha en PT. Har du aldrig  provat tidigare så bör du, för att verkligen inse vad en PT kan uträtta,  åtminstone boka tre tillfällen. Vissa vill ha kontinuitet och träffas  varje vecka året runt. Andra tränare med en PT under en begränsad period  för att sedan träna vidare på egen hand. Efter ett tag kanske det är  dags igen för den vitamininjektion som bara en PT kan ge dig.

Varför personlig träning?

  Din träning blir skräddarsydd för   dina behov och mål.
  Du får hjälp med att sätta   relevanta mål och en   konkret plan för att nå dem.

  Du får hjälp att nå dina mål  snabbare

Att ha en bokad tid med din  personliga tränare gör att   träningen i större utsträckning blir av.

Din träning blir roligare!

Du kommer att minska risken för  skador.

Träning utanför din komfortzon   kommer att utveckla din kropp   och ditt tankesätt kring träning på nya sätt.